Kesan Pendekatan Pengintegrasian Kecerdasan Emosi Terhadap Sikap Pembelajaran Sejarah, Pendekatan Pembelajaran Dan Pencapaian Mata Pelajaran Sejarah - Md Yusoff, Ros Saidatunnaziah (2021)
Tujuan kajian ini adalah untuk mengkaji kesan pendekatan Pengintegrasian Kecerdasan Emosi terhadap sikap pembelajaran Sejarah, pendekatan pembelajaran dan pencapaian mata pelajaran Sejarah.