JHL 241 - Kesusasteraan Melayu Bercorak Islam Di Nusantara Mac/April 1992 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1992)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1991/1992 Mac/April 1992