JHH 351 - Pergerakan Protes Di Tanah Melayu, Sarawak dan Sabah Pada Abad Ke-19 dan Awal Abad Ke-20 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1992)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1991/1992 Mac/April 1992