JKD 101 - Pengantar Pengajian Pembangunan - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun 1995 JKD 101 - Pengantar Pengajian Pembangunan Masa: [3jam]