EEE 367 - Penghantaran Dan Pengagihan Kuasa - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik, 1994)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1994/95