JKA 413 – Manusia dan Persekitaran - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun 1995 JKA 413 – Manusia dan Persekitaran Masa : [3 jam]