JIM 412 – Pengantar Penyelidikan Operasi - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun 1995 JIM 412 – Pengantar Penyelidikan Operasi Masa : [3 jam]