EEE 427 - Peranti Semikonduktor Lanjutan - PPKEE, Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik & Elektronik, 1995)
Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1994/95