JIM 103 – Aljabar Linear Permulaan - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun1995 JIM 103 – Aljabar Linear Permulaan Masa : [2 jam]