JIF 102 - Fizik Moden/Kerelatifan April 2000 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1999/2000 April 2000