JIK 512 – Kimia Organologam/Kimia Takorganik Lanjutan - Mei - Jun1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun1995 JIK 512 – Kimia Organologam/Kimia Takorganik Lanjutan Masa : [3 jam]