JIK 414 – Kimia Koordinatan - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun1995 JIK 414 – Kimia Koordinatan Masa : [3 jam]