JIF 413 - Ilmu Fizik Atom - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun 1995 JIF 413 - Ilmu Fizik Atom Masa : [3 jam]