JIF 314 – Termodinamik - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun 1995 JIF 314 – Termodinamik Masa : [2 jam]