JIB 412 – Fisiologi Haiwan - Mei - Jun1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun1995 JIB 412 – Fisiologi Haiwan Masa : [3 jam]