JIB 314 – Anatomi Tumbuhan - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun1995 JIB 314 – Anatomi Tumbuhan Masa : [2 jam]