JIB 001 - Biologi I - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNTVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun 1995 JIB 001 - Biologi I Masa : [3 jam]