JAJ 241/4 – Kejuruteraan Geoteknik I - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun 1995 JAJ 241/4 – Kejuruteraan Geoteknik I Masa : [3 Jam]