JAJ 232/3 - Kejuruteraan Pengangkutan Dan Lalu Lintas - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun 1995 JAJ 232/3 - Kejuruteraan Pengangkutan Dan Lalu Lintas Masa: : [3 Jam] 1. Sila pastikan kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA (5) muka surat bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. 2. Kertas ini mengandungi TUJUH (7) soalan. Jawab LIMA (5) soalan sahaja. Markah hanya akan dikira bagi LIMA (5) jawapan PERTAMA yang dimasukkan di dalam buku mengikut susunan dan bukannya LIMA (5) jawapan terbaik. 3. Semua soalan mempunyai markah yang sama. 4. Semua jawapan MESTILAHdimulakan pada muka surat yang baru. 5. Semua soalan MESTILAH dijawab dalam Bahasa Malaysia. 6. Tuliskan nombor soalan yang dijawab di luar kulit buku jawapan anda.