JAH 222/3 - Mekanik Bendalir - Mei - Jun 1995 - PPPJJ, Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Tambahan Sidang Akademik 1994/95 Mei/Jun 1995 JAH 222/3 - Mekanik Bendalir Masa: [3 jam] Sila pastikan kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM (6) muka surat bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.