ZCC 543/4- Fizik Semikonduktor - Februari - Mac 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 ZCC 543/4- Fizik Semikonduktor Masa: 3 jam