ZGT 379/3- Oseanografi Geologi - Februari - Mac 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 ZGT 379/3- Oseanografi Geologi Masa: 3 jam