ZGE 360/3- Meteorologi Sipnotik - Februari - Mac 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 ZGE 360/3- Meteorologi Sipnotik Masa 3 jam