ZCT 317E/3- Solid State Physics II [Fizik Keadaan pepejal II] - February - March 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2003/2004 February/March 2004 ZCT 317E/3- Solid State Physics II [Fizik Keadaan pepejal II] Duration: 3 hours [Masa: 3 jam}