ZCE 341/4- Kajian Tenaga - Februari - Mac 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 ZCE 341/4- Kajian Tenaga Masa 3 jam