Bengkel Penilaian Langganan Pangkalan Data - Hussain, Husriati (Perpustakaan Hamzah Sendut, 2019)
Bengkel Penilaian Langganan Pangkalan Data Perpustakaan Universiti Sains Malaysia (USM) telah dianjurkan oleh Perpustakaan Hamzah Sendut daripada hasil cadangan Pengerusi Mesyuarat Jawatankuasa Perpustakaan (JP) yang ke-122. Bengkel tersebut telah diadakan pada 14 Februari 2019 (Khamis), bermula jam 9.00 pagi sehingga 1.00 tengahari bertempat di Academic Lounge, PHS 1. Kehadiran peserta adalah seramai 24 orang yang terdiri daripada pensyarah dari Kampus Induk, Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT) dan Kampus Kesihatan, pegawai dari Jabatan Bendahari, dan pustakawan dari Perpustakaan Kampus Induk, Kejuruteraan dan IPPT. Bengkel ini telah dirasmikan oleh Ketua Pustakawan, Puan Rugayah Ali dan hasil perbincangan Bengkel ini dirumuskan oleh Profesor Ir. Dr. Abdul Rahman Mohamed, Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) yang juga merupakan Pengerusi Mesyuarat JP