ZAE 384/4 - Laser dan Pergunaannya - Februari - Mac 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 ZAE 384/4 - Laser dan Pergunaannya Masa 3jam