ZMT 23114- Anatomi dan Fisiologi Manusia Febmari - ac 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Febmari/Mac 2004 Zl\1T 23114- Anatomi dan Fisiologi Manusia Masa 3jam