ZKT 222/3 - Bahan Elektronik dan Fotonik I - Februari - Mac 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari Mac 2004 ZKT 222/3 - Bahan Elektronik dan Fotonik I Masa : 3jam