ZGT 269/3- Geofizik Pencarigalian II - Februari - Mac 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITl SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari - Mac 2004 ZGT 269/3- Geofizik Pencarigalian II Masa : 3 jam