ZCT 218/3- Kaedah Matematik - Februari - Mac 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 ZCT 218/3 - Kaedab Matematik Masa : 3 jam