ZCE 208/2 - Mekanik Klasik - Februari- Mac 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari- Mac 2004 ZCE 208/2 - Mekanik Klasik Masa: 2 jam