ZKE 325/4 - Teknologi Serabut dan Komunikasi Optik - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZKE 325/4 - Teknologi Serabut dan Komunikasi Optik Masa : 3 jam