ZKE 324/2 - Teknologi Paparan dan Storan - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZKE 324/2 - Teknologi Paparan dan Storan Masa : 2 jam