ZCE 341/4 - Kajian Tenaga - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZCE 341/4 - Kajian Tenaga Masa : 3 jam