RDK 242(NPM 041)- Pengantar Pengajian Muzium - PPPB, Pusat Pengajian Perumahan Dan Bangunan (Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan & Perancangan, 1995)
Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/1996