Konkrit Bergentian - PPPBP, Pusat Pengajian Perumahan Bangunan Dan Perancangan (1995)
Projek penyelidikan ini dijalankan dengan bermatlamat untuk memberi gambaran sebenar mengenai campuran konkrit bergentian lidi kelapa dan tempurung kelapa sawit yang julung-julung kalinya dilakukan di negara ini.