PGT 222 Pengantar Penyelidikan Pendidikan - PPIP, Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan (Universiti sains malaysia, 1997)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1996/97 April l997