ZAT 387/4 - Proses Fabrikasi Semikonduktor - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNTVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang AJkademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZAT 387/4 - Proses Fabrikasi Semikonduktor Masa : 3 jam