ZAE 388/4 - Pengujian Tak membinasakan - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZAE 388/4 - Pengujian Tak membinasakan Masa : 3 jam