ZMT 231/4 - Fisiologi dan Anatomi Manusia - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZMT 231/4 - Fisiologi dan Anatomi Manusia Masa : 3 jam