ZKT 222/3 - Bahan Elektronik dan Fotonik I - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZKT 222/3 - Bahan Elektronik dan Fotonik I Masa : 3 jam