Jmk 212 - Fiksyen Melayu Dan Indonesia Moden Mei/Jun 1996 - PPJJ, Pusat Pengajian Jarak Jauh (Universiti Sains Malaysia, 1996)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Tambahan Sidang Akademik 1995/96 Mei/Jun 1996 Jmk 212 - Fiksyen Melayu Dan Indonesia Moden Masa: [ 3 jam ]