ZGT 269/3 - Geofizik Pencarigalian II - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZGT 269/3 - Geofizik Pencarigalian II Masa : 3 jam