ZGT 267/3 - Geofizik Bumi Pepejal II - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZGT 267/3 - Geofizik Bumi Pepejal II Masa : 3 jam