ZCT 218 /3 - Kaedah Matematik - Februari - Mac 2005 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZCT 218 /3 - Kaedah Matematik Masa : 3 jam