ZCT 207/2 - Mekanik Statistik - Februari - Mac 2005 (d - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Februari - Mac 2005 ZCT 207/2 - Mekanik Statistik Masa : 2 jam