ZCT 104E/3- Physics IV (Modern Physics) [Fizik IV (Fizik Moden)] - February - March 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2003/2004 February/March 2004 ZCT 104E/3- Physics IV (Modern Physics) [Fizik IV (Fizik Moden)] Duration: 3 hours [Masa: 3 jam}