ZCT 103/3- Fizik III (Getaran, Gelombang dan Optik) - Februari - Mac 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2003/2004 Februari/Mac 2004 ZCT 103/3- Fizik III (Getaran, Gelombang dan Optik) Masa: 3 jam