ZCA 102/4 - Fizik II (Keelektrikan dan Kemagnetan) - Februari - Mac 2004 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (2004)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akadernik 2003/2004 Februari/Mac 2004 ZCA 102/4- Fizik II (Keelektrikan dan Kemagnetan) Masa 3 jam